Ajankohtaista

23.05.2019
Toivotamme kaikille lämmintä ja mukavaa kesää
Alkuvuosi on taas mennyt työn merkeissä, ja kesälomakausi tekee tuloaan. Olemme tänäkin vuonna jaksottaneet lomamme siten että tuotanto pyörii ilman katkoksia läpi koko kesän.
Haluamme näin kesän kynnyksellä kiittää asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme hyvin sujuneesta alkuvuodesta, ja toivotamme kaikille lämmintä ja mukavaa kesää.
20.02.2019
Sertifikaatti tuotannon sisäisestä laadunvalvonnasta
Laser Steelille on myönnetty tuotesertifikaatti, joka osoittaa tuotteiden valmistuksen laadunvarmistuksen täyttävän vaatimusasiakirjojen EN 1090-1:2009+A1:2011 (toteutusluokka EXC3) vaatimukset.
Helmikuussa teräksisen tiimimme sisäisen laadunvalvonnan kävi hyväksytysti arvioimassa Eurofins Expert Services Oy. Palvelemme asiakkaita joiden päätuotteita ovat mm. kantavat teräs- ja alumiinirakenteet. EN 1090-1 standardin mukainen sertifikaatti helpottaa nykyistä yhteistyötämme ja avaa myös uusia mahdollisuuksia tarjota uusia alihankintatöitä joissa ko. sertifiointia vaaditaan.
21.12.2018
Rauhallista joulua ja kaikkea hyvää vuodelle 2019
Taas tultiin jouluun ja on aika ottaa työstä pieni irtiotto rentoutuen hyvän ruuan ja läheisten seurassa. Haluamme kiittää asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta. Toivotamme kaikille hyvää ja menestyksekästä vuotta 2019